Örök igazságok a hosszú haj és a hajnövesztés kapcsán

2057
HOZZÁSZÓLÁS:
  • A haj növesztéséhez türelem és kitartás, de sűrű, jó minőségű, egészséges, szép haj is kell. Csak az kezdje hosszúra növeszteni, akinek ilyen a haja – Ritka, vékony szálú, roncsolt hajjal hozzá se fogjolajpakolas_1unk a növesztéshez!
  • A hajnövesztés ideje alatt, az átmeneti állapotban, sokaknak gondot okoz, hogy a se rövid, se hosszú hajukból milyen frizurát csináljanak, csináltassanak. Aki egy napon kijelenti, hogy “mától növesztem a hajamat”, és amíg meg nem nő, meg sem próbál frizurát készíteni belőle, mondván, hogy “úgysem lehet”, az igen helytelenül jár el. >>> Amit nagyon várunk, az általában lassan jön el – Pszichés háttere is van!
  • Hajat növeszteni úgy kell, hogy környezetünk észre se vegye! Először is határozottan el kell dönteni, milyen formára szeretnénk növeszteni. A lassan növő hajból szinte havonta újabb és újabb frizurát lehet készíteni!
  • Nem mindenki tudja olyan hosszúra növeszteni a haját, mint amilyenre szeretné! Szervezetünktől függően kinek hosszabb, kinek rövidebb a hajváltási ciklusa. Akinek hosszú, annak van ideje akár bokáig érő hajat is növeszteni, de akinek rövid, annak vállon alul sosem nő meg, bármennyire is szeretné, és hiába követ el érte mindent.
  • A hosszú haj csak akkor esztétikus, ha “tömör”, fényes, egészséges, van súlya, mozgása.
  • Nagy dilemma! – A hölgyek egy része férje, vőlegénye kérésére növeszti a haját. Van, akinek örök éppen ezért örök problémát jelent, hogy hosszú vagy rövid hajat hordjon.
  • Mások divatból, a saját maguk kedvéért vagy a könnyebb kezelhetőség végett hordanak hosszú hajat, hiszen egy hajgumi, és kész is a frizura…Vigyázat! A hosszú haj lustaságra hajlamosít! Aki heteken, hónapokon át összegumizott hajjal járkál,  és azt gondolja, hogy “így praktikus + a frizura is el van intézve”, az nagyon téved! A hosszú hajat fokozottabban kell ápolni, rendszeresen kell kefélni. Néhány tűvel, csattal változatos frizurákat is lehet belőle készíteni.
  • A hosszú haj fiatalos, de bizonyos koron túl nevetségessé is teheti a viselőjét.
  • A hosszú haj különleges ápolást, kezelést igényel. Általában a haj fejhez simuló tőrésze a fejbőrtől előbb-utóbb átzsírozódik. A hajszál vége – ami a fejtől távol esik, és ahová már nem jut ezekből a zsírokból – kiszárad. Csavarástól, vasalástól, keféléstől, napsütéstől, a vállakon való súrlódástól kopik, törik. Ezért a hajtövet és a hajvéget külön kell kezelnünk. A tövet, azaz a fejbőrt szárító hatású hajápoló szerekkel, a szálak végét kondicionáló, regeneráló, zsírozó balzsamokkal, mindennapi krémezéssel ápoljuk.
2057
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

23553
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]